Dropin på sjukhuset

Inlägget innehåller reklamlänkar

Godmorgon, I natt låg Filip inne hos mig i min säng. Tyvärr sov han ingenting utan låg vaken i princip hela natten.. Han har ont i sitt öra och på morgonen när jag frågade om det gjorde så ont att han till och med ville till doktorn så svarade han ja. Jag ringde sjukvårdsupplysningen och dom tyckte också att jag skulle åka in och visa honom för en läkare. Sagt och gjort. Här där vi bor har dom dropin när man är sjuk så vi åkte dit. Mamma följde med för att hjälpa mig att passa på Oskar under tiden. Efter några timmars väntande fick vi hjälp och Filip fick visa upp sitt högra öra, Han hade fått en inflammation i hörselgången och fick utskrivet örondroppar för att bli av med det. 3 droppar 3 gånger om dagen i 5 dagar så ska det onda försvinna. Mamma är här hemma och hjälper mig vilket jag är så oerhört tacksam över. Graviditeten börjar kännas av mer och mer, speciellt när jag sovit dåligt..
Nu till något helt annat än sjukdomar och sömnbrist. Under dessa varma dagar så har jag gått runt i baddräkt och varvat mellan att ligga i vattnet och hänga ute på bryggan eller terassen. På mig, över badkläderna älskar jag att ha på en luftig blus. Det är så skönt och även fint.
 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Blått är ju så flott och passar perfekt på sommaren till både vardags och när man vill känna sig lite fin. Resten av dagen idag ska vi inte göra någonting annat än att vila, ligga på terassen och kanske äta en glass eller två. Vi får hålla tummarna att Filip mår bättre imorgon och att vi alla får sova gott sen i natt. Hoppas ni får en fin dag så ses vi imorgon igen. Kramar S

Gillar

Kommentarer