Du och jag

Min älskling är hemma och jag känner mig hel igen. Även fast jag har det bra när vi är ifrån varandra så är det något speciellt när vi är tillsammans.
Jag är i vanliga fall en person som tänker mycket på tiden och försöker hela tiden att sysselsätta mig för att tiden ska gå. Svårt att förklara men klockan är i alla fall ett faktum när jag är "själv". När jag är tillsammans med min andra halva däremot så ser jag inte ens på klockan. Jag bara lever och njuter av nuet. Det är en häftig känsla och det är när vi två är tillsammans som jag mår som allra bäst.
Vi har varit ute med båten idag och hittat en ny liten öde ö som vi la till vid. Det var den perfekta platsen så vi skrev in en liten markering i sjökortet så vi kan åka tillbaka till samma ställe snart igen.

Just nu står M vid grillen. Idag ska vi äta grillad entrecote, sparris, champinjoner, majs och potatisklyftor i ugnen. Till det blir det bea och tsatsiki, en standard grillmiddag helt enkelt och så himla gott!!

Gillar

Kommentarer

Nat
,
Mysigt och så gott Fint beskrivet om tiden Kan du inte berätta mer om hur det går för M att pendla? Hur han bor i veckorna etc?
susannajungblom
,
Det går jättebra med pendlandet 😊 Inga problem alls. Han har en lägenhet i Oslo som han bor i när han är där och jobbar 😊