Dubai

Godmorgon,

Dom tre senaste dagarna har jag jobbat och i förrgår spenderade vi hela dagen i Dubai. Efter att ha jobbat hela natten så kändes det rätt så skönt att få komma fram till hotellet och gå in på sitt rum.
Detta var inget dåligt hotellrum vill jag lova. Måste nog säga att det är ett av dom finaste jag haft under tiden jag jobbat som flygvärdinna. Eller, kommer kanske på delad plats med Hilton i Helsinki.
För att jag skulle undgå att sova bort hela dagen inne på hotellet så bytte jag om snabbt som tusan, tvättade bort sminket och gick ner till poolområdet för att träffa mina vänner/kollegor.
Det var en ganska häftig utsikt från där vi låg och solade oss. Burj Khalifa kan ni se skymta i bakgrunden.
Dom två tornen som ni ser på bilden ovan är hotellet vi bodde på.

Vi låg och solade oss och slumrade till under hela dagen. Ända till fyra tiden låg vi där, badade lite grann och hade det hur skönt som helst. Det var perfekt varmt under dagen, ca 25 grader, strålande sol och klarblå himmel. Temperaturen i poolen var också fantastiskt. Med andra ord hade vi ingenting att klaga på.

Men vi ville ju såklart uppleva mer än bara sol och bad i Dubai, Så vi gick tillbaka till våra rum, duschade, sminkade oss och bytte om till lite finare kläder och åkte iväg till Dubai Mall.
Vilket häftigt ställe! Här inne skulle man seriöst behöva flera dagar för att hinna gå igenom och se allt.
Allt var extremt, stort, exklusivt och extravagant! Helt otroligt och häftigt att se!
Det är nästan en omöjlighet att kunna förstå hur stort och coolt det är här inne på bilder, men jag har självklart även filmat under hela dagen här i Dubai och kommer att redigera en vlogg när jag får tid så att ni får uppleva vistelsen här lite bättre än bara i bild och skriftform.
När vi hade gått omkring på Dubai Mall en stund så var det dags att möta upp grabbarna för middag. Vi gick ut ur centret och kom fram till den häftigaste byggnaden jag någonsin sett - Burj Khalifa.
När solen hade gått ner så startade en fontänshow som var vacker att se och det var svårt att slita sig när musiken spelade och vattnet flödade i takt.
Det var inte bara vattnet som lagade en show utan även hotellet hade ljusshow till musik emellanåt som nästan var snäppet häftigare att se!
Efter att vi hade ätit middag, som förövrigt är med utsikten på bilden ovanför, så var det dags att gå vidare. Alla var supertrötta men vi ville ju samtidigt uppleva så mycket som möjligt när vi först var där. Så vi gick till en "bar" för att sitta och snacka vidare och se på fontänshowen från en annan vinkel, högre upp i luften. När jag säger "bar" med situationstäcken så är det bara för att här i Dubai så serverar dom ingen alkohol. Skitbra tycker jag som i princip aldrig dricker! Här hade dom istället efterrätter, alkoholfria drinkar, kaffe och läsk. Perfekt! Vem behöver alkohol för att ha kul? Detta hälsosamma tänk borde man även ha i Norden där det är betydligt mycket större hets på att dricka.
När det började bli senare kände vi av att vi varit uppe och vakna i över ett dygn och vi insåg att det kanske var dags att röra oss tillbaka till hotellet. Först skulle vi bara hitta ut från Dubai Mall igen och det var inte helt lätt vill jag lova. Men till slut kom vi in på våra hotellrum igen. Jag ringde hem till mina pojkar och sa godnatt och sen sov jag som en prinsessa i den sköna, lyxiga sängen på Marriott Hotell.

Det behövs kanske inte ens att nämnas i detta inlägg då jag tror att ni förstår, men att jag älskar mitt jobb och är tacksam över allt jag får uppleva är en stor underskattning! Jag ÄLSKAR mitt jobb och är så glad för alla kollegor jag får lära känna och många av dom kommer vara mina vänner för livet.
Kontrasterna i mitt liv gör mig seriöst till den lyckligaste tjejen i världen. <3
  • Resor

Gillar

Kommentarer