Dubbel springvagn från Thule

Som ni vet har vi blivit väldigt duktiga när det kommer till träningen här hemma och i princip varje kväll så försöker vi få en eller annan träningsakt gjord. I och med denna hälsosamma livsstil så passade det ju alldeles utmärkt att vi fick hem en springvagn från Jollyrrom som dessutom är en dubbelvagn så att båda pojkarna kan sitta i!
Vagnen är från märket Thule och jag måste säga att jag är imponerad över hur stabil vagnen verkar vara. Jag har haft springvagnar tidigare men jag har inte tyckt att dom har hållit vad dom lovat när det ¨kommer till att springa med vagnen. Denna däremot känns stabil, tålig och trovärdig.
Barnen sitter väldigt skönt i vagnen och bältena som man ska ha runt dom sitter också väldigt bra, vilket känns tryggt när man ska springa med dom sen. Det är en av dom viktigaste faktorerna när det kommer till sånna här springvagnar - att barnen sitter säkert så att man inte ska behöva oroa sig när det går fort.
Som ni ser så har vagnen stora och stadiga hjul som man antingen kan fästa så att eller så kan man välja att ha framhjulet rörligt för att man lättare ska kunna svänga. Springer man fort däremot så är det bäst att ha hjulen fasta och stabila.
Nu ser både jag och mina små älsklingar fram emot att snön ska smälta så att vi kan ta med vagnen ut på en springtur. Men än så länge så får vagnen tummen upp på grund av att barnen sitter skönt, den känns stabil, den är praktisk, har stora hjul, bra bromssystem och framförallt så sitter barnen säkert i bältena.

Jag lovar såklart att skriva en recension när jag har fått prova den på riktigt.

Kram på er så länge!

Gillar

Kommentarer