Dubbla pass

Idag har jag inte legat på latsidan precis utan startade dagen med ett träningspass och avslutade med intervaller i skogen med min man. Han älskar ju att springa och eftersom vi inte kunde ut och jogga tillsammans när vi var med alla barnen så fick dom istället hänga med ut i skogen och så körde vi backintervall medan Adam sov och dom stora barnen lekte. Perfekt ju!

På tal om intervaller och träningstyper som man kanske inte är så förtjust i, men som man gillar eftersom det ger så jäkla bra resultat är utfall. Herregud så jag hatar utfall, men samtidigt älskar jag det för att jag så tydligt både kan känna och se resultat efter att jag pinat mig igenom utfallen. Det bränner i rumpa, lår och vader och är utmärkt att göra när man går i skogen. Helst utfall i uppförsbacke för att det ska bränna sådär redigt mycket!

Sen får man ju såklart inte glömma att stretcha efter ett löppass. Om jag inte gör det så är jag stel i flera dagar (läs veckor!!) efter. Så stretcha efter löpning är ett måste.

Som ni kanske förstår så är vi en rätt så aktiv familj och jag älskar att vi kan göra hälsosamma och roliga saker tillsammans hela familjen. Förena nytta med nöje helt enkelt, bättre blir det ju inte

  • Träning

Gillar

Kommentarer

Nat
,
Smart att träna intervall mef barnen nära lekandes
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Eller hur! Så får dom vara ute i naturen och leka dom med 🥰
nouw.com/susannajungblom