Egentid en och en

Godmorgon,

Som vanligt vill jag lägga allt krut på barnen under helgerna och eftersom Filip hade bett om egentid med mig så var det min absolut främsta prioritet i helgen, Jag frågade vad han ville göra och han sa att han ville köpa tårta på ett café och sitta och prata så det gjorde vi.
Det var så himla mysigt att få lite egentid med min stora kille. Det blir ju lätt att han blir aningens nedprioriterad då dom andra barnen kräver mer av mig. Adam klarar ju sig inte utan mig och Oskar tar för sig mer än vad Filip gör. Så den här tiden tillsammans var verkligen guld värd för oss båda.
Sen när vi kom hem igen så var det ju extra mysigt att få hänga med brorsorna igen!

Idag är det måndag, men inte vilken vanlig måndag som helst för min älskade man har hemmakontor. Han måste såklart sitta och jobba hela dagen, men att bara ha honom här betyder massor och att vi kan äta middag ihop och mysa ikväll är väldigt uppskattas för oss båda.

Jag tänkte gå förbi BVC lite senare för att väga Adam. Den senaste veckan har jag kämpat med att försöka amma oftare och så har jag vägt honom på min våg här hemma, men den diffar ju på 100g upp och ner så det är ju inte så lätt att se exakt hur mycket han har gått upp så därför tänkte jag att det kunde kännas lite tryggt att gå och kolla på en våg som mäter mer exakt. Som tur är så snöar det inte idag så jag tar nog en liten promenad i finvädret samtidigt.

Hoppas ni får en fin måndag allihopa, massor med kramar till er!

Gillar

Kommentarer

Maria
,
Mysigt med egen tid, han verkar vara så omtänksam, så förstående, Filip.
susannajungblom
,
Ja det är han, världens bästa <3