En annan frukost

Godmorgon,

I vanliga fall brukar min frukost se lite annorlunda ut. Jag brukar alltid dricka en morgonkaffe med ett glas citronvatten och sen äter jag oftast en macka till. Men nu, på senaste tiden, har jag börjat vara mer sugen på te och fil med müsli (och självklart mitt citronvatten).
Det känns som en fräsch och lätt frukost såhär på morgonen.

Pojkarna sitter i soffan och ser på telefonen. Igår hände det förresten en hemsk sak med Oskar. Vi var i Nolhaga och så gick vi förbi ett utegym och stannade till. Där försökte Oskar hoppa upp på en ställning, men trillade på något vis och slog i sin haka och fick ett djupt hack där som vi var tvungna att få hjälp med att dra ihop. I en sån här situation märker man verkligen hur olika man agerar. Jag blev helt hysteriskt och ville springa till Akuten, medan resten av familjen inte gjorde någonting. Till slut fick M ta över som hade lugnet i kroppen. Han gick hem med Oskar och skulle se om han kunde ordna med såret själv. Det gick inte... Så han tog med Oskar till Akuten i Alingsås som hjälpte till att limma ihop såret.
Så till slut gick allting bra igår och idag verkar han inte ha ont alls som tur är.

Idag ska vi åka "hem" till Norge igen. Det känns inte kul alls om jag ska vara ärlig. Jag vill stanna här nu.. Men tyvärr så har vi lite kvar att ordna med så vi måste tillbaka. Barnen har några veckor kvar i förskolan, M har jobb och jag ska börja packa. Jag får intala mig själv att det går bra och att det inte är så länge kvar nu. Tack och lov.

Gillar

Kommentarer