En av favoritstunderna under dagen

Det har blivit lite av en tradition att besöka våran favoritrestaurang i stan på en lunch några gånger i veckan. Dock har ju M inte varit helt hundra så vi har inte kunna gå tidigare under veckan, men idag orkade han med att hoppa ner på ett ben, vilket gjorde mig väldigt lycklig att få spendera lite kvalitétstid samtidigt som vi fick utsökt mat serverad.
Dessa bilder är från förra fredagen när vi var där med barnen och åt. Idag lämnade jag kameran hemma och bara njöt av en lugn lunch med M.

Nu börjar vi äntligen se ljuset i tunneln för det är nämligen bara några ynka dagar kvar tills han får ta bort sitt gips och efter det ska jag seriöst dra mig tillbaka och låta honom ta hand om mig lite grann för omväxling. Hihi, känner att jag ser fram emot att få min hela och krya man tillbaka.

Det känns för övrigt skönt att det är fredag och vi ska strax lägga barnen och efter det ska vi lägga oss på soffan och leta efter någon ny serie att se på. Någon som har nåt tips? Jag saknar en sån där härlig feelgood-serie, men det känns svårt att hitta någon som faller både mig och M i smaken så vi brukar landa på något som är helt okej, men inte wow om ni fattar vad jag menar?

Hoppas ni får en underbar fredagskväll så ses vi imorgon igen. Kramar S

Gillar

Kommentarer