En busig liten vilde

Godmorgon,

Igår hade jag pojkarna hemma från förskolan. Oskar skulle nämligen till helsestasjon kl 12 och då tänkte jag passa på att ha en mysig dag tillsammans med barnen hela dagen.
Jag vet inte helt vad helsestasjon heter på svenska, men det är dit barn går på vanliga kontroller under uppväxten. Oskar var jätteduktig när vi var där igår och visade helsesyster sina tänder och så lyssnade hon på hjärtat, mätte och vägde och allt såg ut att vara alldeles perfekt.

Så hur är Oskar mer nu som han blivit 3 år gammal? Jo han är den busigaste lilla vilde pojken i hela världen skulle jag tro. Ena sekunden är han så lycklig och skrattar och busar men så plötsligt kan det vända helt om och han gallskriker och blir galet arg. Det är upp och ner om vartannat, men det lustiga är att man glömmer så fort hans nedturer eftersom hans glada humör är så fantastiskt härligt! Han är en unik liten individ och jag ser fram emot att se honom växa upp och se vad det blir av honom när han blir större.

Idag ska jag jobba igen.. 5 dagar jobb, men det är okej för jag får komma hem varje dag och ska inte sova borta någonting vilket jag verkligen uppskattar. Vill ju såklart helst av allt komma hem till min familj efter varje arbetsdag..
  • Oskar

Gillar

Kommentarer

Mikaela
,
Barnavårdscentralen 😊 BVC