En dag på Tangen djurpark

Det är ju så kul att fota nu när vi har en så grym kamera. Visst blir bilderna sjukt skarpa och färgrika, I love it!
Vi åkte till ett ställe som heter Tangen djurpark eftersom det ligger relativt nära där vi bor. Vi körde i ca 40 minuter och när vi kom fram så köpte vi lite mat som man kunde ge till djuren och betalade 700kr (!!!) för att få komma in.
Väl inne i parken så gick vi runt och kollade på dom lustiga djuren. Filip var lite skeptisk, men Oskar tyckte att det var jätteskoj att klappa och mata allihopa.
Parken var inte särskilt stor, men det fanns trots det väldigt många olika sorters djur där. Hästar, åsnor, grisar, rådjur, getter, lamm, rävar, strutsar, påfåglar, kameler, apor och massvis av andra coola djur.
Denna kamelen som ni ser på bilden ovan var gigantisk stor! Den ser kanske inte så stor ut, men det var den. Speciellt när den ställde sig upp så var den superdupermega stor!

Jag älskar att hitta på sånna här saker med familjen. Att vara ute i naturen och utforska nya platser och se på nya djur man aldrig sett förr och att få uppleva dagen genom barnens ögon är bara helt fantastiskt. Det är dessa dagar som betyder lite extra och jag är så glad över att min man är så påhittig och alltid tar med oss på skojiga äventyr.
Det var kul att bara stå och se och timmarna flög snabbt förbi när man strosade omkring i friska luften. Filip ville som sagt helst bara se på medan Oskar ville mata alla möjliga sorters djur som fanns i parken. Jag måste faktiskt erkänna att jag själv tyckte det var lite rogivande att få mata och klappa på dom söta djuren.
Åååå jag är så lycklig över min familj. Skulle önska att alla dagar var som denna.

Gillar

Kommentarer