En dag vid havet

Godmorgon

Eftersom det var den sista helgen vi kommer att vara i Norge så ville vi hinna med och träffa min bror och hans familj då det förmodligen kommer att dröja ett tag innan vi får tid till att ses igen efter att vi flyttat. Så vi åkte hem till dom för att äta lunch tillsammans.

Efter maten så tog vi en promenad ner till havet och det roligaste barnen vet är att kasta sten i vattnet. Kul sysselsättning för dom och skönt för oss vuxna att sitta och prata och titta på.
Det blev några fina timmar där borta på Fornebu och det är alltid lika mysigt att få umgås med familjen. På ett sätt kändes det nästan lite sorgligt att säga hejdå eftersom jag vet att det kommer att dröja väldigt länge innan vi kommer tillbaka. Självklart kommer vi att ses igen, vi är ju familj, men det kommer att ta ett år eller kanske till och med två innan jag åker tillbaka hit skulle jag tro..

Idag är det måndag och denna veckan blir kort här. Vi ska vara i Norge till onsdag och sen åker vi till Sverige där vi har massor av saker inplanerat. Så spännande!

Gravidvloggen som jag pratade om häromdagen spelade jag in i helgen så det blir en sista video härifrån Norge istället. Hoppas det går lika bra! Ni var så många som skrev till mig att ni saknat vloggarna och det gav mig massa pepp och motivation till att filma igen, så tack för det goingar!

Om jag hinner redigera färdigt idag så kommer vloggen upp ikväll, alternativt imorgon.

Puss och kram på er!

Gillar

Kommentarer

Nat
,
jag har också saknat dem de var otroligt mysiga ser fram emot nästa
susannajungblom
,
Tack söta 😊