En faktor i våra liv

Och så kom pappa äntligen hem igen, vilken lycka! Finns ingenting som förklarar kärleken som lyser i barnens ögon när pappa kommer hem från några dagars jobbtur.
Jag vet att ni är en och annan som har ifrågasatt våran situation och hur vi har valt att leva våra liv. Enligt mig fungerar det här med pendlingen oerhört bra. Det är några dagar i veckan som M är borta, men han kommer ju alltid hem igen och ska jag vara helt ärlig så har vi inte ont av att sakna varandra lite grann. Det är först när man är ifrån varandra som man inser hur mycket man älskar varann och behöver varann och sen när man ses igen så uppskattar man och sätter större pris på varandras sällskap.

Att pendla är inte en kortsiktig lösning för oss som många verkar tro, utan det är så här vi kommer att ha det. Både jag och M kommer att ha pendling som en faktor i våra liv, men det är ingenting som kommer skada oss, våran relation eller barnen, utan det kommer stärka våra band som familj till något starkare snarare.

Ikväll ska jag och min älskling på dejt utan barnen. Först när dom sover ska vi gå iväg, så dom kommer inte märka att vi ens varit borta. Vi ska ut och äta på restaurang och bara njuta av varandras sällskap för en stund. Det var länge sen vi gjorde någonting bara vi två, så det ser jag fram emot. Det blir romantiskt och mysigt. <3

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,
Det här klarar ni galant.❤️
susannajungblom
,
Tack ❤️