En fin familjehelg

Vi har haft en fin helg denna helgen och det hela började med en lunch på vårt favoritställe i Alingsås. Ingen har väl missat att vi älskar Sjöö?
Vi gick dit med mamma och pappa och satt länge och åt den ruggigt goda maten och pratade om livet. Det är så himla skönt att vi kan umgås så mycket som vi gör och jag älskar att M tycker om dom lika mycket som mig. Det känns mer som att vi är vänner än något annat och vi har så himla kul ihop! Vi har inte bara lunchat denna helgen utan vi har även gjort en annan spännande sak som möjligen kommer resultera till ett större inköp. Men mer om det får ni veta någon gång längre fram (om det nu blir av!)
Dagarna har gått så fort förbi, men jag har samtidigt fått fyllt på med massvis av kärlek och en hel del energi. Det gör så mycket att få ha min älskling hemma och jag mår faktiskt betydligt mycket bättre då, så det är tungt att han ska åka i natt igen.

Förresten så fick jag brev att jag måste komma tillbaka till läkaren igen för att ta fler blodprover. Det visade sig att jag hade en del låga värden, bland annat kan det vara så att jag har problem med sköldkörteln.. Något som faktiskt hade varit en bra förklaring till mitt mående, så vi får se om dom proverna jag ska ta imorgon visar något tydligare resultat. På ett sätt hoppas jag att det är det som är fel så att jag kan få hjälp till att må bättre. Men vi får se.

Nu ska jag njuta sista timmarna här hemma med min man för imorgon är det tillbaka till vardagen igen.

Gillar

Kommentarer