En fin start

Godmorgon,
Denna dagen startade väldigt mycket bättre än igår. Vi vaknade allihopa kl 08.30 och det kändes i hela kroppen att det är fredag idag!
Vi åt frukost tillsammans och sen lekte pojkarna med sina studsbollar som dom fick igår när Oskar var hos tandläkaren. Dom la dom i en låda och såg när dom studsade runt. Kanske inte så kul kan man tänka, men dom satt och höll på med det där i nästan en timma utan att tröttna.
När det var färdiglekt så tog vi bilen till förskolan och när jag hade lämnat barnen så tänkte jag att det kunde vara skönt med en promenad hem. Jag har inte tränat på så himla länge så jag borde verkligen börja röra på mig lite mer för att må bättre. Så jag gick och när jag kom fram till lägenheten så kände jag mig inte riktigt klar så jag gick en vända till.

Nu är jag hemma igen och har precis ätit en jättegod macka. Så här var kombinationen - macka, smör, isbergssallad, mosad avokado, salt, peppar, keso, ett stekt ägg och ost. Det var det jag var sugen på och jisses så gott det blev!

Klockan är rätt så mycket så jag tror faktiskt inte att jag hinner med så väldans mycket mer idag än att kanske packa lite grann. M kommer hem så vi kan ta en promenad tillsammans och hämta barnen sen. Bilen står ju där och väntar så vi kan köra hem. Det blir perfekt, vilken fin start på dagen jag fått idag.

Hoppas ni får en fin fredag allihopa. puss på er!

Gillar

Kommentarer