En heldag på leklandet

Godmorgon,

Igår sa jag ju att vi skulle åka och hitta på något kul med barnen, vi visste inte riktigt vad vi skulle göra, men vi visste att vi ville göra något. Vi googlade runt och hittade till slut ett lekland som vi frågade om pojkarna ville åka till och ni kan ju gissa vad svaret blev!
Vi kom fram till ett lekland och var där när dom öppnade, vilket vi var i princip ensamma om som tur var. Vi har varit här en annan gång också när Filip var ett år gammal men då var det så mycket folk att det mest var en stressig upplevelse snarare än kul. Men vi kom fram till att det säkert var lugnt där dels för att vi var tidiga, men också för att det är vinterlov nu och då är säkert dom flesta borta på semester.
Det fanns så otroligt mycket att leka med här inne och jag och M gjorde vårat bästa för att hänga med dom små när dom sprang runt i bollhav, hoppade i trampoliner, åkte rutchkana och åkte karuseller.
Ser ni att kvalitén på bilderna äntligen är bättre igen? Det har varit något som stört mig något enormt efter att vi köpte våran filmkamera Panasonic GH5. Bättre filmkamera är svårt att hitta, men den är så extremt avancerad att det blir för svårt för mig att fotografera med. Så nu har vi köpt en Leica Q för att kunna ta bättre bilder igen. Så äntligen kommer bloggen bli roligare framöver med betydligt mycket bättre bildkvalitét - Underbart!
Det var så kul att se hur barnen lekte tillsammans och just nu är dom i perfekta åldrar där dom uppskattar varandras sällskap. Tidigare var Filip pojk och Oskar bebis, men nu är dom liksom mer som jämngamla. Filip är 4 år och Oskar 2,5 år och det känns som en väldigt bra ålder att ha syskon i.
Jag och min älskling är också i perfekta åldrar haha. Nejdå, ålder är bara en siffra när man kommer upp i åren, men oavsett hur gamla vi är så passar vi perfekt för varann!
Vi klättrade upp högst upp för lekställningen och kom till slut upp till toppen där det var en trampolin. Har man höjdskräck är inte detta platsen att vara på, men för oss som är lite modigare och inte har problem med höjder så är detta paradiset. Shit sånt kul lekland detta var!
Vi fick turas om att springa runt med barnen och passa på grejerna vid ett café och med jämna mellanrum så bytte vi plats, samt fyllde på med lite saft mellan varven.
Jag älskar verkligen att hitta på sånna här saker med familjen och att se hur glada barnen var över att få leka av sig tillsammans med oss gör mig så lycklig. Det finns inget bättre än familjetid och jag känner i hela min kropp att det var meningen med mitt liv att få bli mamma till mina pojkar.
Jag brukar i vanliga fall vara stressad på sånna här platser och få lite smått torgskräck, men det var så behagligt där idag eftersom vi var i princip ensamma på hela leklandet. Snacka om drömmen för en barnfamilj!
Denna dagen kommer jag att minnas för alltid. När barnen är på bra humör en hel dag utan gnäll och vi skrattar och gosar en hel dag samtidigt som vi utforskar roliga platser. Ja hörni, det kallar jag att leva livet!
Idag har vi ännu en hel dag tillsammans så då har vi planerat in att träffa fåra vänner som också har barn i samma åldrar. Vi ska passa på att vara ute i snön och åka lite pulka, grilla korv och ha en mysig dag utomhus. Härligt!

Gillar

Kommentarer