En höstlista

Godmorgon, Det är mitten på oktober och hösten har verkligen utvecklat sig. Idag är jag i Haugesund och ska jobba i några få timmar och sen är jag äntligen ledig i fyra dagar! Jag tänkte att jag skulle svara på en liten höst-lista denna vackra årstid till ära :) 1. Beskriv din höst med tre ord Kall, stressig, mörk 2. Hur mycket gillar/ogillar du hösten till skillnad från de övriga årstiderna?
Jag gillar att det är fina färger på träden och att luften är frisk och kall. Jag älskar att gå långa promenader och sen komma in, dricka en varm kopp te framför en brasa. Sen när mörkret börjar falla på så är det mysigt att tända massa värmeljus och gosa till det i soffan med familjen framför en bra film. Det som jag ogillar med hösten är när det regnar, är blaskigt, ruggigt och kallt. Men det är som det är så det bästa är att försöka se det positiva med situationen och göra det bästa man kan med sin vardag. 3. Vad var bäst med sommaren? Allt är bäst med sommaren! Blå himmel, strålande sol, värme, glädje, blommor, gröna blad på träden. Alla möjligheter. Människor är glada och alla är ute och njuter. Man kan bada, grilla och bara ha det underbart! Det känns på något sätt som att människorna blommar på sommaren och att alla visar sitt bästa jag. 4. Spendera hela hösten inomhus eller utomhus? Både och. Långa promenader ute kan vara skönt på hösten när vädret tillåter. Men för det mesta är det mysigt att vara inne och mysa med en kopp te framför en brasa. 5. Vad kommer du dricka och äta i höst? Hmm, jag längtar tills det blir sen höst och apelsiner och klementiner blir goda. När det kommer till dryck så blir det goda örtteer. Mmm. 6. Hur ser den optimala höstoutfiten ut?
Jag älskar pälsar och hattar på hösten. 9. Den bästa musiken för regniga dagar? Lugn, romantisk musik. 10. Hur förbereder du dig inför vintern? Sätter vinterdäck på bilen och shoppar på mig mängder med vantar, halsdukar, mössor, varma jackor och skor för att alltid försäkra mig att hålla värmen. I år tänkte jag även vara lite proaktiv när det kommer till julklappar för att slippa stressa i sista sekund.

Förra årets julafton

I år kommer vi inte att fira julafton hemma hos oss eftersom vi kommer att ha visning på huset i Januari och inte orkar julpynta för att sen stressa med städning inför visningen. Så vi får se vad vi hittar på under jul, men oavsett var vi är så vet jag att vi kommer att umgås med familj, vilket är det viktigaste av allt. Nu måste jag rusa, Hejhopp!

Gillar

Kommentarer

Linda,
Hösten har sin charm men visst är sommaren bäst. Jag tänker nu när du jobbar som flygvärdinna kan det bli så att du får jobba jul och nyår med ibland eller? Jag jobbar ju inom vården och där har vi inget att välja på utan man får jobba Jul och nyår men jag tänker som ditt yrke är ju också ett service yrke. Ha en fin dag och kväll Kram Linda
stigintilloss.blogg.se
Oslofru
,
Exakt, det kan hända att man får jobba jul och nyår, men som tur är så kommer jag vara ledig båda dessa dagar i år då jag endast jobbar 80% 😊 Kram på dig
FT
,
Fuskpäls hoppas jag du förespråkar...?