EN HUDVÅRD SOM FUNGERAR

Serumet som ni ser att jag håller i på bilden har fått mig att inse hur viktigt det är att man använder rätt produkter och hur stor skillnad det gör på hudens kvalitet om man tillsätter bästa möjliga hudvård till den morgon och kväll.

Dessa produkter använder jag dagligen:
1 Soothing Cleanser

Soothing Cleanser använder jag för att tvätta rent mitt ansikte. Det är ett skum som känns skön och snäll mot huden.

2 C E Ferulic

Efter att jag tvättat mitt ansikte så droppar jag 3-4 droppar med C E Ferulic som innehåller antioxidanter och det är denna som har gjort underverk på min hud. Sen jag började med dessa droppar så har min hy blivit betydligt mycket bättre och därför kan jag förstå varför priset är som det är.

CE Ferulic har en synergistisk antioxidantkombination med 15% ren C-vitamin (L-askorbinsyra), 1% E-vitamin (alfa-tokoferol) och 0,5% ferulsyra för att förbättra skyddet mot miljöskador som orsakas av fria radikaler som kan bidra till atmosfärens åldrande. Förutom de antioxidantskyddande fördelarna förbättrar C E Ferulic tecken på åldrande och fotodamage, utseende av linjer och rynkor och förlust av fasthet.

Detta är värdefulla droppar som gör under för huden och är värt varenda krona!

3 Retexturing Activator

Dessa droppar exfolierar huden och tillsätter massvis med fukt vilket hjälper huden att reducera rynkor och peelar bort död hud.

4 Phyto Corrective Gel

Nu på vintern är det extra viktigt att tillsätta fukt till huden för att man inte ska bli torr. Phyto Corrective Gel innehåller hyaluronsyra, gurka, timjan och andra botaniska ingredienser, vilket gör den till en idealisk fuktgivare för känslig hud.

5 Physical Fusion Uv Defense SPF 50

Efter att jag tillsatt alla magiska droppar till mitt ansikte så avslutar jag med en SPF 50. Denna krämen är en viktlös vätska som kombinerar 100% mineralfilter med genomskinliga färgkulor för effektivt brett spektrum UVA / UVB-skydd och jämn strålande finish. Detta solskyddsmedel med hög skyddssyra innehåller också artemia salina, ett plankton-extrakt som är känt för att öka hudens motståndskraft mot UV- och värmeinducerad stress.
Tack vare att jag har börjat ta hand om min hy med rätt produkter från ScinCeuticals så har jag fått en helt ny lyster och glöd. Att jag går till Dr Kingsley hos Strømmenlaserklinikk har självklart också hjälpt mig med att bli mitt bästa möjliga och vackraste jag!

Jag är så oerhört tacksam och lycklig över att jag äntligen har fått ordning på min hy!

Kolla gärna in Strømmen Laserklinikk på Facebook <HÄR>, just nu har dom en tävling där man kan vinna presentkort på 2000kr! Så in och GILLA sidan och var med och tävla vet jag!

KRAM, KRAM S

Gillar

Kommentarer