En Katamaran

Godmorgon,

I helgen var vi på båtmässan och kollade på båt. Har helt glömt att visa er lite bilder därifrån.
Vi åkte dit tillsammans med mina föräldrar. Min underbara svärmor hade fixat biljetter åt oss så vi kunde bjuda med oss mamma och pappa dit. Så himla snällt.
Det fanns mycket att se på, bland annat kollade vi på kanoter, paddleboards och så fick Filip prova på att paddla i en liten pool som dom hade där. Det var coolt! Men den stora anledningen till varför vi åkte till Båtmässan från första början var för att M hade bokat en omvisning på en Katamaran, Lagoon,
Snacka om att detta var en häftig båt. Dock aningen för liten, men det finns en modell större som vi funderar på att köpa. Jag har alltid varit lite skeptisk till om jag vill ha en båt eller inte, men efter att ha varit ombord på en och börjat förstå mer hur våra somrar framöver kommer att kunna se ut så blev jag mer öppen för idén om att köpa.
Pojkarna ÄLSKAR denna Katamaranen så om jag känner min man rätt så kommer vi köpa en, men vi får se. Ni som följer oss lär ju märka om vi plötsligt en dag ligger och chillar på havet någonstans. Åååh så underbart, jag längtar!

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,
Häftigt!!
Maria
,
Härligt med en sån stor båt,