En kvällslista

När går du och lägger dig på kvällen?

I våran familj är vi morgonpigga och därför blir det tidig läggdags för oss. Barnen lägger vi klockan 19.00 och sen sitter jag och M uppe till ca 22.00.
Vad är det sista du gör på kvällarna?

Det sista vi gör på kvällarna är att duka fram massor med godsaker så som grönsaksstavar med dipp, popcorn och lite frukt och sen burrar vi upp oss i soffan jämte varandra framför någon bra serie eller film.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje kväll?

Vi brukar duscha och bada tillsammans hela familjen på kvällarna som en liten kvällsrutin. Inte varje dag, men varannan. Hur lång tid det tar beror på, ibland vill barnen bada jättelänge och ibland går det fortare.
Är kvällsfika viktigt?

Kvällsfika är jätteviktigt och någonting vi har varje kväll. Att sitta och se på tv utan att ha något att snaska på går inte, det hade känts helt knasigt.
Hur går du klädd på kvällen?

Inte bara på kvällarna, utan det är snarare standard när jag är hemma att ha pyjamas eller myskläder på mig. Det känns så skönt att ha bekväma kläder när man går hemma och speciellt pyjamas är ju extra mys.
 

Är du kvällstrött?

Jag är väldigt kvällstrött och det händer ju relativt ofta att jag somnar på soffan. Förut kunde jag skylla på att jag var trött på grund av att barnen vaknade på nätterna, men nu vet jag inte riktigt vad jag ska skylla på längre för nu sover ju dom. Antar att jag bara är en kvällstrött och morgonpigg person helt enkelt!

Hur ser en perfekt kvällsstund ut?

En perfekt kvällsstund är en kväll där hela familjen är samlade, alla är på bra humör och vi äter något gott och umgås. Spela spel, leka en lek eller se på någon teknad familjefilm är myspys delux.

Vad är det bästa med kvällen?

Det bästa med kvällen är att det är en mysig stund. Så fort mörkret faller in så tänder vi en brasa, lite levande ljus, kokar en kopp te och myser tillsammans. Jag gillar kvällarna, speciellt dom som vi får spendera tillsammans med dom vi tycker om.

Gillar

Kommentarer