En liten fika

Idag hämtade jag barnen direkt efter lunch så att vi kunde ha en heldag tillsammans ute i det fina vädret. Vi hade några hemliga uppdrag på stan (någon som fyller år snart) och sen gick vi omkring ute en stund innan vi gick hem till mina föräldrar och fikade.
Ibland får man lyxa till det även fast det är en vardag mitt i veckan.

Imorgon har jag lust att göra samma sak. Hämta barnen tidigt alltså. Vissa dagar känner jag bara extra starkt för att vara med dom och då är jag det. Filip har ju skolplikt, men så fort skolan är slut så kan vi ju umgås så länge han inte vill gå på fritids en stund då vill säga.

Jag börjar bli lite less på den här Coronagrejen nu.. Det var så himla länge sen jag träffade min bror och hans familj och det hade varit så kul att träffa dom men det går inte. Dom bor nämligen i Norge och gränsen är ju stängd så därför är det en omöjlighet för oss att åka dit.. Jag hoppas att dom lättar på allt snart så att vi kan få åka dit..

Bortsett från att vi inte kan åka till Norge så är det inte så mycket som påverkar oss faktiskt. Vi lever på som vanligt fast vi är lite extra försiktiga. Vi träffar inte äldre vänner och familj, utan håller oss mest för oss själva. Så jag saknar många och vill gärna kunna träffa alla som vi alltid gjort tidigare. Men någonting säger mig att vi kommer få leva så här hela detta året tyvärr...Vad tror ni? När kan vi återgå till det normala igen?

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Fy jag hoppas inte det är så utdraget! Men mycket tyder på det tyvärr. Vi får väl se hur det går för de land som nu väljer att lätta på restriktionerna. Vi ska gifta oss i oktober så jag hoppas det lättat tills dess. Dock är vi bara 35-40 pers så om dagens begränsningar inte blir tuffare så kommer vi i alla fall genomföra vigseln oavsett.
Gunilla
,
Tror tyvärr att det pågår hela detta år. Vi träffar inte heller vänner nu. Barnbarnen bor långt bort. Jag jobbar xtra på sjukhus så jag ser o hör vad allvarligt det här är o det drabbar även unga tyvärr! Vi får nog leva med det här länge till tyvärr!!