En liten fikastund

Idag var jag uppe alldeles för tidigt för att egentligen kunna må bra. Att gå upp mitt i natten är inte bra för någon, men efter att jag varit vaken i någon timma och druckit några liter kaffe så vaknade jag äntligen till liv. Som tur var så hade jag väldigt trevliga kollegor på mina flygningar idag och och passagerarna var också underbara. Vi flög bland annat till Salzburg så det var afterski-känsla i flyget kan man ju lugnt påstå!

När jag var klar efter en lång arbetsdag så åkte jag och mötte upp familjen på stan. Dom satt och fikade och hade det mysigt och det var en sån lättnad att få sätta mig hos dom och pusta ut.
Jag och M äter inte sötsaker så vi tog varsin kaffe medan pojkarna fick våffla och browni. Jag måste säga att det här med att sluta med socker är ett av dom bästa beslut jag tagit. Suget som jag ständigt kände förut har försvunnit och jag känner mig piggare, fräschare och friskare än innan när jag var beroende av socker.

Imorgon ska jag åka iväg på jobbresa i fyra dagar och det känns som vanligt väldigt jobbigt att behöva åka iväg från familjen, men desto roligare blir det sen när jag kommer hem igen.

Nu ska vi leka Ninja och sen är det dags att göra oss klara för läggdags. Godnatt :)

Gillar

Kommentarer