En liten lista

Vad gör jag just nu?

Just nu sitter jag i soffan med datorn för att jobba lite grann. Pojkarna sitter jämte mig och ser på film på Netflix.
Vad ser jag fram emot?

Jag ser fram emot att mina vänner ska komma hit om en liten stund. Min kära man är i Sverige och hjälper sin bror flytta så jag tänkte passa på att bjuda hit lite tjejkompisar så vi kan ha en spelkväll här hemma.

Vad hoppas jag på?

Jag hoppas jag vinner dom spelen vi spelar! ;)

Vad vill jag bli bättre på?

Jag vill bli bättre på att uppskatta det jag har här och nu. Jag är en person som alltid vill ha mer och alltid ser framåt och längtar efter vad som komma skall. Jag vill bli bättre på att leva i nuet och vara glad och lycklig för varje dag jag får leva!
Vad borde jag sluta tänka på?

Framtiden

Vad tänker jag på just nu?

Just nu tänker jag på om vi ska ta bilen eller pulkan ner till butiken för att köpa lördagsgodis till pojkarna.

Vad ska jag äta till frukost?

Vi har redan ätit frukost och idag åt jag hemlagade kesobröd med smör och avokado. Mums!
Vad ska vi ha på oss?

Idag ska vi nog ha på oss varma kläder för vi har ca 2 meter snö här hemma och jag tänkte att vi skulle ut om en liten stund. Så det blir ullunderkläder, overaller, vantar och varma mössor.

Frisk som en nötkärna?
Nej inte helt och hållet. Jag är fortfarande förkyld och det här var en av dom värsta förkylningarna jag har haft på många, många år. Ja har legat med feber i flera dagar och sovit 24/7 i nästan en hel vecka. Men nu äntligen börjar jag se ljuset i tunneln! ;)

Gillar

Kommentarer

Sofia
,
Hej Susanna! Hittade din blogg häromveckan av en slump och kunde inte låta bli att läsa vidare. Jag fastnade för din härliga personlighet och ärlighet i bloggen. Det var först efter några dagar jag fick se att du också är från Alingsås! =) Jättekul att se inlägg och videos härifrån! Själv är jag några år äldre än du och bor här i Alingsås med min man och våra tre barn. Hoppas vi råkas på lekplatsen i nolhaga någon dag när ni är här. 😉
Oslofru
,
Hej Sofia, så kul att höra! Tusen tack 😊 Ja vi åker ju till Alingsås rätt så ofta så varför inte boka in en playdate någon gång! 😉 Kram på dig
Sofia
,
Ja det tycker jag vi gör! ☺️ Jag är mammaledig med lillan och kommer vara det minst till hösten så bara hojta. Det är roligare med sällskap när man hänger på lekplatsen, eller på beachen för den delen, det ser ut som att dina föräldrar bor i sörhaga nära playan. Släng iväg ett mail när ni får tid och lust. Kram på er!