En lyckans dag på Liseberg

Godmorgon,

Igår var det en lite halvtrist dag med regn och rusk och då tänkte vi att det var ett ypperligt tillfälle att packa ner lite regnkläder och åka iväg till Liseberg.
Pojkarna tyckte att det var en jättekul idé. speciellt eftersom vi såg Drömlandet på bio för ett tag sen och förklarade att det var ungefär samma sak på Liseberg. Vi köpte åkband så att alla kunde åka. Jag var lite skeptisk eftersom jag är gravid, men tänkte att det ändå kunde vara kul att få vara med barnen när dom åkte lite lättare attraktioner så som Kaninresan och Farfars bilar.
Det var kul att få se glädjen i barnens ögon medan vi åkte runt och upptäckte nöjesparken. Pojkarna sprang från den ena karusellen till den andra och ville testa allt. Filip var orädd som alltid medan Oskar var lite skeptisk till en början, men vågade sen att åka allt.
Vi hade sån jäkla tur med vädret också då det var spått regn, men var uppehåll nästan hela tiden. Solen tittade till och med fram emellanåt så vi hade bara på oss shorts och tshirt för det mesta.

Jag tror vi hade extra tur då det var spått regn eftersom det nästan var tomt på hela Liseberg. Det var inte kö till en endaste attraktion och det var nästan tomt i spelhusen. Snacka om tur!
Efter att vi hade åkt en stund så blev vi hungriga och gick och köpte våfflor till pojkarna och en Ceasarsallad till mig. Jag är, som ni kanske vet, inte alls sugen på onyttigheter utan vill ha fräscha och friska maträtter för att jag ska må bra. Så det var ju tur att man kunde äta vad man själv var sugen på.

När vi ätit upp så gick vi upp till Parishjulet för att se på parken från skyarna.
"Ta en bild!" gick sådär på beställning när barnen var uppspelta. Konstant glada och tyckte att allt vi gjorde var superkul! Och det blev ju inte precis sämre av att vi vann storvinsten när vi spelade på lyckohjul!
Vid läggdags sa vi till pojkarna att det kanske räckte för idag och det tyckte dom också. Så vi köpte varsin korv med bröd och tuffade hem från Liseberg. Pojkarna somnade sen sött i sina sängar så fort vi kom hem.

Vilken dag <3

Gillar

Kommentarer

Agnethe
,
Så hyggelig å kunne følge din blogg, Susanna. Begynte å lese din blogg da du het «Oslofru». Jeg var interessert i hvordan svenske ungdommer som bodde i Norge opplevde landet. Så gøy å se Norge med dine øyne! Du har gitt meg mye å tenke på...Hyggelig at dere er tilbake i Sverige nå. Jeg fortsetter å følge din sympatiske familie og ønsker deg alt godt i fremtiden. P&K!,,,
susannajungblom
,
Å tack vad fint att höra <3