En morgon på spa

Idag vaknade jag upp på hotellrummet i Stavanger. Vi kom in sent igår och jag trodde att jag skulle få sova länge på morgonen, men jag hade fel. Vaknade såklart vid 07.00 av mig själv och var pigg som en lärka och gick upp och satte på kaffekokaren på rummet. Sen åt jag frukost och bytte om till träningskläder. På detta hotellet som vi bor på här så har dom ett jättebra gym och spaområde så jag hade självklart också packat med mig en bikini.
Jag tränade för första gången i år och det kändes riktigt bra att äntligen komma igång igen. När jag kände mig klar så gick jag och bytte om till bikini, duschade av mig fort och hoppade sen ner i poolen. Det var tomt av folk och när jag satte mig i jacuzzin så blundade jag och lyssnade på vattnet som skvalpade. Det var så oerhört avslappnande och skönt.

Efter att jag fått russinfingrar så gick jag upp på mitt rum igen och duschade av mig, gjorde mig i ordning och slängde mig på sängen. Så skönt med lite egentid.
Om ungefär en timma så ska jag börja jobba igen. Det är min sista arbetsdag för denna perioden och ikväll när jag kommer hem så är inte M hemma, utan våra grannar sitter hemma och passar barnen tills jag kommer. Min kära man ska nämligen iväg på en jobbresa och jag kommer inte hem förän ca 23.00 ikväll, men som tur är så har vi snälla grannar som kunde hjälpa oss denna gången. Det är inte alltid lätt att få ihop jobb och familjepusslet..

Den här helgen har i alla fall rusat förbi och det känns skönt att jag äntligen ska få komma hem igen och jag ser fram emot att få vakna upp i mitt hus imorgon av att pojkarna ropar på mig. Underbart.
  • Resor

Gillar

Kommentarer

Oslofru
,
Verkligen, I love it!