En öde paradisö

Godmorgon,

Så fort vädret tillåter och vi är tillsammans hela familjen så brukar vi försöka ta en sväng med båten på Mjörn. Hela familjen älskar det och varje gång bjuder på ett nytt äventyr på letandet efter en ny ö att lägga till vid.

Igår hade vi turen på våran sida då vi plötsligt såg en pytteliten ö där inga andra båtar låg till. Vi åkte närmare och lyckades lägga till båten och hoppade i land.

Jag tror egentligen att denna ön är ännu mindre i vanliga fall, men nu är det varit så lågt vatten att det hade bildats en liten stenstrand som man kunde lägga sig på.
Det var så idylliskt och mysigt på ön så vi ville aldrig åka därifrån. Vi har ju möjlighet att sova i båten så om vi hade tänkt lite längre när vi packade så hade vi kunnat sova över där borta. Men vi hade ingen middagsmat eller övernattningspackning så vi fick nöja oss med att spendera dagen där.
Oskars bästa och absolut roligaste sysselsättning som han vet om är att kasta sten i vattnet. Så länge det finns stenar så är han road och på denna ön fanns det gott om sten! Filip är en liten filosoferare och kan gärna sitta länge på en filt och bara njuta av stunden. Precis som sin mor. Jag ligger gärna still på en filt och bara vilar, medan M däremot är det full fart på hela tiden. Han gjorde rent hela båten, badade, utforskade ön och hittade på saker. Han tog även med sig Filip i vattnet för att lära sig simma och nu är det inte många bad kvar innan han lär sig verkar det som.
Vi stannade ute på ön tills vi hade ätit upp all picknick och magarna började kurra så då plockade vi ihop vårt pick och pack och åkte tillbaka in mot land. När vi åkte tillbaka så låg jag och tänkte över hur tacksam jag är över hur mitt liv ser ut. Vilka fina möjligheter jag har varje dag och vad fina stunder jag får uppleva med familjen. Jag tror faktiskt att det är viktigt att tänka efter ibland och inse hur lyckligt lottade vi är som lever. Vi är friska, mår bra och har möjligheten att skapa så fina minnen tillsammans och det är jag så oerhört lycklig och tacksam över.

Gillar

Kommentarer

Christel
,
Är det er båt eller dina föräldrars ?
susannajungblom
,
Den är mina föräldrars 😊