En oväntad paus

Godmorgon,

Igår när jag gick och la mig i sängen och hade Ms armar runt mig så kom jag på "Fan, jag har glömt att både blogga och lägga upp vloggen idag!!" och för en kort sekund tänkte jag att jag skulle gå upp ur sängen och fixa det, men så slog det mig att, "Nä, det får vänta tills imorgon, så viktigt är det inte".

Självklart försöker jag uppdatera bloggen 2ggr/dag och vloggen en gång i veckan, men som ni vet så har jag nedprioriterat saker som är mindre viktigt i mitt liv med saker som faktiskt betyder något och igår hade vi en sån himla mysig dag tillsammans.

Jag vaknade 07 efter ca 5 timmars sömn. Egentligen skulle jag få sovmorgon eftersom jag jobbade till sent på natten, men när jag hörde att mina barn var uppe så kunde jag helt enkelt inte somna och om längtan efter en kram ifrån pojkarna var större än sömnen som jag egentligen behövde.

Så vid sjutiden satt vi i soffan hela familjen och myste och M berättade att Filip hade pratat mycket om att han saknat mig under veckan och det gjorde att jag ville ge all min tid och uppmärksamhet till dom små under dagen.

Vi filmade och fotade under dagen, men det har blivit en naturlig del i våra liv så det är ingenting som stör eller är jobbigt, dock att redigera och dokumentera, men det fick ju som ni vet vänta till idag.

Även fast det var ca 15 minusgrader ute så ville vi ändå komma ut och hänga i snön och så vackert det var ute...
Pojkarna var väl klädda och lyckades hålla värmen, M däremot frös bollarna av sig och mina tår var som små isbitar. Så efter några timmar ute i snön så var det dags att gå in och mysa igen.

På kvällen när jag skulle lägga pojkarna så somnade jag (såklart) och sen när jag vaknat upp ville jag spendera tid med min älskling. Så därför blev dom sociala medierna nedprioriterade och någonting som faktiskt känns väldigt skönt. Det är nog seriöst första gången på 5 år som jag är helt tyst i mina kanaler under ett helt dygn. Faktiskt välbehövligt och väldigt härligt.

Senare idag kommer vloggen publiceras för idag är det måndag vilket innebär vanlig vardag med en hel del måsten på listan. Vi ska sälja den lilla elbilen så idag ska jag åka och lämna in den på invändig och utvändig tvätt så att vi kan ta bilder till bilfirman. Det närmar sig flytt med stormsteg nu så det är bäst att vi börjar få ordning på allt och lyckas sälja allt som inte ska med till grannlandet.

Gillar

Kommentarer