En restaurang vid havet

Vi bestämde oss för att ta en lunchbreak i solen innan vi skulle åka och hämta bilen idag så vi körde ner till havet och satte oss på en mysig restaurang bara jag och M medan barnen dessutom var på förskolan. Känns rätt så skönt och avslappnat att kunna gå ut och äta bara vi två utan barnen ibland.
Vi hittade ett mysigt ställe som hade mat även för mig. Det är ju inte så lätt att beställa på restaurang längre när det är så lite jag får lov att äta under min diet.
Men jag lyckades hitta en jättegod sallad med kyckling, sallad, cashewnötter, oliver, fetaost med en jättegod olivolja toppad på. Det var mycket mat och jag blev faktiskt proppmätt, tro det eller ej.
Älsklingen åt en skaldjurspasta som också såg rätt så smaskig ut!

Vi satt länge och pratade och kollade på alla sommarglada människor som gick förbi och var på väg mot havet för att sola och bada. Det är något speciellt med sommartiden ändå, man kan nästan se hur städerna vaknar till liv och människorna blir lyckliga och vill hitta på roliga saker tillsammans. Underbart!
Vi har fått en bild på bilen förresten från firman som folierar den. Shit vilken cool färg det blev på den! Jag är sjukt nöjd med valet och nu längtar vi som två små barn efter att få köra till Alingsås ikväll!
Det ska bli skönt med en långhelg faktiskt!

Vi ska alldeles strax åka och hämta barnen och sen blir det att packa lite snabbt och sen drar vi. Shit så kul!

Gillar

Kommentarer