En sista dag i Bodø

Godmorgon,

Igår, eller snarare imorses så kom vi tillbaka till hotellet efter en nattflight klockan 6 på morgonen och av någon konstig anledning så vaknade jag vid 11 igen och kunde inte somna om. Så efter fyra timmars sömn hoppade jag i duschen och försökte väcka resten av kroppen till liv.

Nu sitter jag här framför datorn, fräsch och nyduschad med en stor kopp kaffe i högsta hugg. Jag ska ta mig ut på en kort morgonpromenad för att hitta en öppen butik och som ni vet så har ju allt stängt här i Norge på söndagar så vi får se hur det går.

Efter det så ska jag hänga med mina vänner igen och idag får vi se vad vi hittar på, men förmodligen blir det en något lugnare aktivitet än gårdagens.
Oavsett vad vi hittar på så vet jag att vi kommer ha roligt och jag är så glad över att jag är på jobbresa med just dessa härliga tjejerna!

Igår fick vi se sånna sjuka vyer och jag längtar tills jag får komma hem och börja redigera vloggarna som jag filmat från denna resan. Ni ska få se hur häftiga platser vi har varit på!
Nu ska jag dricka upp min kaffe och hoppa i lite bekväma kläder och ta mig ut en sväng.

Hoppas ni har en fin söndag. Kramar S
  • Resor

Gillar

Kommentarer