En sista ledig dag

Vilken fin söndag vi har haft. Sista dagen på ledigheten för M som ska tillbaka till Norge och jobba imorgon. Jag och barnen har en dag till tillsammans eftersom det är röd dag i Sverige, men sen på tisdag börjar vardagen även för oss.

Idag har vi haft en underbar dag! Solen har stått lågt på himmelen och vi har varit ute under hela tiden som det varit ljust ute.
En av pojkarnas absoluta sysselsättning är att kasta sten i vattnet så det är ju tur att vi bor nära sjön. Mitt i allt kastande så såg vi en pytteliten fisk sprattla upp på land och la sig mellan stenarna.
Vi tog upp den lilla minifisken och kastade i den igen. Stackars lilla fisken ville nog hem till sin mamma och pappa igen.
När solen gick ner gick vi hem igen och om en liten stund ska vi äta middag och ikväll blir det popcorn och kvällsmys framför någon mysig barnfilm. Någon mer än jag som seriöst tycker att animerade barnfilmer är bra?

Nu ska jag pussa och krama massor på min man. Sista dagen innan han ska iväg är alltid lite sorglig för det känns nästan som att jag börjar sakna honom innan han ens har åkt...

Gillar

Kommentarer