En somrig blogglista

Mina planer för sommaren:

På grund av Coronasituationen så har vi inte kunnat planera så mycket utan har fått ta sommaren som den kommer. Min älskade man däremot ville inte vara hemma hela semestern så han hyrde en segelbåt som vi ska åka runt med nästa vecka, så det är den enda planen vi har som är bestämd.

Bästa sommarstället:

Det absolut bästa sommarstället är hemma! Jag älskar våran lägenhet med våra mysiga terasser med utsikt över sjön. Hemma med mina barn, finns ingen bättre plats på denna jord!

Hur länge ska du vara ledig?

Jag är ju mammaledig så är ledig hela sommaren i alla fall.

Favoritsommarblomma:

Rosor! Alltid rosor, året runt!

Här badar jag helst:

Utanför vårt hem i Gerdsken. Det finns ingen sjö som är så underbar som Gerdsken. Sjön är relativt liten så den värms upp så fort det blir lite varmare ute.

Vad ser du mest fram emot?

Just nu ser jag mest fram emot att segla nästa vecka! Det ska bli så underbart att få göra något annorlunda med familjen.

Vad kommer du köpa inför semestern?

Solskyddsfaktor! Hatar att bränna mig och det känns viktigare än någonsin att skydda sig mot solens starka strålar.

Det här lyssnar jag på i sommar:

Jag lyssnar på "feeling good" lista på Spotify. Men sen har jag faktiskt en favoritlåt just nu som är så himla mysig "Svag", lyssna på den!

Vem vill du helst spendera sommaren med?

Min älskade man. Finns ingen jag älskar så mycket och som jag vill vara med mer än han (och självklart mina barn såklart)

Favoritsommardoft:

Lite konstigt kanske, men jag älskar doften av asfalt när det regnar. Är det bara jag?

Hur kommer du göra dig illa?

Förhoppningsvis undviker jag att göra mig illa.

Vad oroar du dig för?

Jag oroar mig för mycket. Antar att det bara är så jag är som person.

Hur kommer du minnas din semester i September?

Jag kommer se tillbaka på min sommar som den finaste någonsin. Förhoppningsvis har jag fått skapa massa nya fina minnen tillsammans med familj och vänner.

Den ultimata sommardagen?

Ultimata sommardagen är när jag fått sova hela natten och vaknar kl 08 av mig själv. Jag går upp och tar en kaffe på terassen med M och sen går vi ner, hela familjen, och tar ett morgondopp. Efter det äter vi pannkakor på balkongen och gör iordning picknick som vi sedan tar med oss ut på båten. Sen åker vi ut till en ö och har det mysigt hela dagen. På kvällen bjuder vi hem vänner, äter god mat, dricker ett glas vin och äter vaniljglass med jordgubbar. Sen lägger vi barnen och stannar uppe tills solen går ner. Sent på kvällen säger vi hejdå till våra nära kära och så kryper jag ner i sängen tätt intill min älskade man. Perfekt dag, precis så som jag vill ha det. Hur är din ultimata sommardag?

Gillar

Kommentarer