En spansk lekplats

Idag startade vi dagen, som ni vet, ute på lekplatsen efter att vi hade ätit lite goa, smakrika, jordgubbar,
Det var kul för pojkarna att göra lite annat än att bara sola, bada och leka på stranden så det är perfekt att det finns en lekplats precis utanför huset där mina föräldrar bor. Eller, stop och belägg, nu ska jag rätta mig själv. Mina föräldrar har alltså köpt ett hus här och kommer att åka hit väldigt ofta, men dock kommer dom inte flytta hit på heltid, utan dom har såklart kvar sitt boende i Alingsås. Tur det, annars hade det ju varit lite tokigt att vi skulle flytta till Sverige och dom flyttar bort med en gång.
Efter leken så började det klarna upp och vi packade ihop en väska och drog ner till havet. Det är PERFEKT temperatur i vattnet så jag låg i som en fisk i vattnet i flera timmar kändes det som och är vi var klara där nere åkte vi till ett shoppingcenter och kollade lite grann. Spanien har ju några av dom bästa butikerna jag vet, Bershka, Pull & Bear, Zara, Stradivarius, Massimo Dutti och många fler. Paradiset när det kommer till min shoppinggalna sida. Nu är jag bara lite osäker på om jag får plats med allt snyggt jag köpt i resväskan, men jag ska ju packa snart så då får vi se. Annars så kommer vi snart tillbaka hit så det gör ju ingenting om det ligger kvar lite grejer här,

Nu tänkte vi gå och bada i bassängen och sen ska vi duscha, äta middag och göra oss klara för läggdags. Jag tänkte försöka komma i säng relativt tidigt idag också för imorgon ringer nämligen klockan redan 03.30 och taxin kommer och hämtar oss 04.00. Hjälp...!

Gillar

Kommentarer