Energidryck

Inlägget innehåller reklamlänkar

Jag älskar att amma mitt barn, men det är en del saker som jag skulle önska jag kunde göra som jag inte får när jag ammar. Bland annat att svepa i mig alla dessa energidrycker som jag fick i ett pressutskick härom dagen. För om det är någonting jag skulle behöva så är det lite extra energi!
Men för er som inte ammar och som vill ha en kick i energi och samtidigt boosta kroppen med massa collagen och vitamin c borde ju definitivt köpa dessa smarriga drycker från Lohilo!  

Tuggummi / Bars / Drickor

Jag har ju kommit igång med träningen nu vilket känns väldigt skönt, men än så länge så vill jag inte experimentera med kosten utan äter bra och näringsrik mat. Men så fort jag slutar amma sen så kommer jag följa ett striktare kostschema och även kanske lägga till ett och annat tillskott om jag känner att det behövs. Energidrycker innan träningen är också någonting som jag saknar, men nu får jag nöja mig med en liten kopp kaffe tills vidare. Träning är så otroligt viktigt för mitt välmående så jag ska försöka komma iväg till gymmet minst 3 gånger i veckan och idag ska jag träna för andra gången så denna veckan ska jag nog klara att uppnå mitt mål. Heja mig!

Gillar

Kommentarer