Ersättning vid inställt flyg

Sponsrat inlägg

Hej på er, Hoppas ni mår bra allihopa! Det gör vi. Känns underbart att vara ledig från alla måsten, men imorgon ska jag faktiskt iväg på jobb igen och ska flyga åt en vän. Men känns ju inte så jobbigt att jobba när jag vet att det bara är under en dag och i övermorgon är jag ledig igen och ska inte börja jobba förrän i December nästa gång. I alla fall, på tal om flyg och sånt som kan ske när man flyger, vare sig det är under arbetstid för oss flygvärdinnor, eller för dom som reser så kan det ju saker hända som man inte riktigt räknat med från början när man ska ut på tur. Som ni vet så händer det ju ibland när man ska resa att det blivit inställda flyg och vad gör man egentligen då? Vad har man för rättigheter och kan man egentligen få någon kompensation för att ens flyg blivit inställt? Jajemän är svaret! Självklart kan du få det! Flightright.se hjälper dig med allt du behöver vid tillfällen som dessa, varesig du önskar att få ersättning för ett försenat flyg, hotell pga förseningar eller annan hjälp då ditt flyg blivit instället helt och hållet.
På deras hemsida kan du läsa om vilka rättigheter du har, men bland annat kan du få information om gratis mat och dryck som erbjuds, pengar du kan få i ersättning och andra tips och erbjudanden som du kan få och som jag kan lova dig att du inte vill missa!
Jag som själv jobbar med flyg vet att det händer med jämna mellanrum att man blir försenad eller att det till och med kan bli så att vi måste ställa in en flygning. Detta är ingenting som flygpersonalen kan rå för då det ofta beror på väder, då det till exempel kan bli många förseningar på grund av snö. Det lustiga är att det är samma sak varje år, snön faller och det blir kaos i hela landet. Det är som att det första snöfallet kommer som en chock för alla och att ta hand om situationen är tydligen inte lätt alls, utan skapar år efter år massvis av kaos, Det ska vara borttagning av snö på flygen, plogning av banorna och massor med annat som måste ordnas för att det ska vara säkert att flyga och allt detta tar ofta väldigt lång tid. Det kan också vara fel på flyget som man måste få en tekniker till att godkänna innan man kan flyga vidare och allt detta handlar såklart om säkerhet och det viktigaste för oss är såklart säkerheten ombord. Är det inte säkert så flyger vi inte. Men visst är det trist när det blir förseningar, men istället för att klaga så är väl bäst att göra så bra som möjligt av situationen och då finns Flightright till din tjänst!

Gillar

Kommentarer