Ett bättre beslut

Godmorgon,

Igår kände jag att jag behövde en dag till att vara 100% med familjen och bara fokusera på att njuta av hur fint vi har det här. Vi var ute med båten, åt picknick på en ö, var en sväng hemma hos mina föräldrar och badade jacuzzi, åkte hem och badade i sjön utanför oss. Ja, det blev en hel del badning, men det är ju det som barnen gillar mest nu när det är sommar, så så fick det bli!

I natt sov jag så himla gott och även fast Oskar kom över och låg tätt intill så gjorde det ingenting för han låg så stilla och bara tryckte upp sig jämte mig. Det var så mysigt. Sen vaknade jag av mig själv strax efter åtta så jag mår prima idag vill jag lova!
Nu sitter jag här med min morgonkaffe och ser ut över sjön. Det ger mig ro i själen att starta mina dagar så här.

Denna veckan är den sista semesterveckan för min man och från och med nästa måndag så börjar han veckopendla till Norge. Det blir förmodligen en seg start, men sen tror jag att man kommer in i det rätt så snabbt. Jag vet att ni är många som ifrågasätter vårat beslut att bo i Sverige och pendla för jobb. Men för oss känns allting alldeles rätt och jag vet att vi gjort vad som är allra bäst för oss och våran familj. Det här kommer bli toppen och jag har aldrig varit så säker på ett val vi gjort i hela mitt liv!

Vi har inga planer denna veckan men det ska bli rätt så fint väder så vi ska nog lyckas hitta på något mysigt alla dagar som går. Om jag känner min familj rätt så blir det ett och annat dopp i det blå i alla fall och sen får vi helt enkelt göra vad som faller oss in.

Kram, kram

Gillar

Kommentarer