Ett dygn till..

Tyvärr så får jag inte åka hem idag eftersom jag fortfarande har en infektion i kroppen så dom vill ge mig mer antibiotika intravenöst och hålla koll på mig, ta prover och se att värdena förbättras innan dom skriver ut mig. Imorgon ska läkaren ta en titt på hur mina prover ser ut och om allt är bra så får jag åka hem och fortsätta antibiotikakuren hemma med tabletter. Men om kroppen inte återhämtat sig så får jag stanna.. Det känns väldigt tungt att jag inte kan påverka resultaten på något sett för jag vill inget hellre än att få komma hem. Speciellt till imorgon då Filip ska ha 6årskalas. Han har sett fram emot sitt kalas i flera månader (ja, i månader faktiskt..) och jag hade blivit så fruktansvärt ledsen om jag inte får vara med på det...

Så vi får hålla tummarna stenhårt att jag mår bättre imorgon och tills dess få fortsätter jag att gosa med min minsta älskling.
Adam är seriöst världens snällaste bebis och jag är så tacksam över honom. Det är underbart att få spendera lite kvalitetstid tillsammans, även fast jag önskade att det var under andra omständigheter..

Hoppas ni har en mysig fredagskväll och att ni inte slösat alldeles för mycket pengar på den galna rean idag ;) Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Lisa
,
Hoppas du mår bättre snart och får åka hem ♥️
susannajungblom
,
Tack ❤️ Är på väg hem nu