Ett nytt år

2018 har varit ett år som vi hade förberett oss på skulle bli ett krävande år. Vi sålde huset i början av året, ett hus som vi älskade väldigt mycket, men som inte låg på rätt ställe tyvärr. Vi bestämde oss för att vi ville flytta hem och köpte därför i Sverige. Dock var inte detta boende färdigt förrän mitten på 2019, vilket gjorde oss tvungna att flytta till ett temporärt boende och det visste vi skulle bli tufft. Känslan av att bo på en plats som du egentligen inte vill bo på i ett hem som du känner inte är ditt egna är inte direkt kul. Detta året har därför varit lite segt då det framför allt har bestått av en väntan på att få flytta hem till Sverige.

Dessutom har barnen varit tvungna att byta förskola vilket till en början var trist då barnen trivdes så bra på den förra förskolan. Dom saknade såklart sina vänner och det kändes även jobbigt för mig och M som inte kände att vi kunde finnas där så mycket som vi önskat. Vi båda har kämpat på detta året med fulltidsjobb, halvtidsstudier och jag har drivit blogg och vlogg som vanligt vid sidan av. Det har varit lite väl mycket, men nu är året över och vi ser framåt mot en ljusare tid i 2019.
Vi har så mycket att se fram emot det kommande året. Den största förändringen för hela familjen blir såklart att flytta hem. Att få komma tillbaka till Sverige och bo på en plats som vi hoppas och tror kommer att bli vårat hem i många år framöver är någonting som vi absolut glädjer oss till.

Att få inreda och göra hemmet till vårt kommer bli så himla kul!

Sen har även mina föräldrar köpt ett hus i Spanien vilket jag ser framför mig att det kommer bli många resor till. I mars åker vi dit första gången om allt med huset är klart. Det är nämligen ett nybyggt hus och allt är färdigt, men dom måste bara få godkänt att flytta in.

En annan stor sak som händer i 2019 är att både min mamma och pappa fyller 60år. Detta ska såklart firas ordentligt!

Barnen börjar ny förskola igen, denna gången i Sverige och vi har fått plats i den förskolan vi hoppats och önskat att dom skulle få börja på.

Sen har jag en och annan hemlighet som kommer att ske i 2019 men som ni kommer att få veta så småningom allt eftersom tiden går. Ni som följer bloggen vet ju att jag inte håller någonting hemligt här, utan förr eller senare så får ni ju veta allt!

Jag vill önska er alla ett riktigt Gott Nytt År, hoppas ni får en fin nyårsafton så hörs vi nästa år igen;)

Gillar

Kommentarer

Sara H,
Gott nytt år 😊
blogg.loppi.se/babymyran
susannajungblom
,
Tack detsamma 😊