Ett smart hem med Philips Hue

I samarbete med Singify

Godmorgon, Det var väldigt kul att läsa att ni uppskattade inlägget jag skrev om inredningen här hemma. Om ni har missat detta inlägg så är det bara att skrolla tillbaka lite i bloggen så hittar ni det. Jag blir så glad när jag får möjlighet att inspirera andra och det bästa som finns är ju att ha det fint i sitt hem där man bor. En sak som jag tänkte berätta för er nu är hur vi har gjort med det som vi anser är det viktigaste i ett hem och det är belysning.
Vi bestämde nämligen innan vi ens flyttade in i lägenheten att vi ville ha ett smart-hem som vi kunde styra med hjälp av mobil och då var det viktigt för oss att använda rätt typ av lampor och bestämde oss därför för att köpa Philips Hue till alla rum. I ett startpaket, som ni kan se på översta bilden, får man med färgade glödlampor som man kan sätta i sina lampor och även en kontroll som man kan stänga av, på och dimra lamporna med. Denna kontrollen kan fästas på väggen så som vi har valt att göra ovanför en strömbrytare, men den kan också tas ut och användas som en fjärrkontroll. Det finns även en app som man kan ladda ner till sin telefon som gör att man lätt kan styra lamporna med i alla rum. Med hjälp av appen kan man ställa in ljusstyrka och även önskad färg.
Min man har kopplat ihop så att alla lampor dimras en viss tid på kvällen, sen sätts det på nattbelysning automatiskt på nätterna och på morgonen tänds alla lampor en bestämd tid. Det känns häftigt, modernt och perfekt för vårat hem att kunna styra belysningen på detta lätta och effektiva sätt så om det är någonting vi verkligen uppskattar med Philips Hue så är det just det att man kan ställa in när lampor ska tändas och släckas automatiskt. På så sätt ser det dessutom alltid ut som att vi alltid är hemma fast vi är borta på semester. Barnen älskar dessutom att välja färger på sina lampor i deras rum och själv gillar jag att sätta på en färg som passar i den stämningen man är i. Allt detta tack vare dessa smarta lampor från Philips Hue! Det är så otroligt viktigt med bra belysning i hemmet och därför har vi valt att investera en del på både fina lampor, men även bra glödlampor som håller länge och som man kan experimentera med. Om ni är intresserade av att veta mer så kan ni läsa mer om smart belysning >HÄR< Kramar S

Gillar

Kommentarer

Amanda
,
Så smart! Kan du inte visa sovrummenoch badrummen också?
susannajungblom
,
Absolut! 😊