Få håret att växa

Inlägget innehåller reklamlänkar

Godmorgon, Se vad långt mitt hår har växt under sommaren? Äntligen börjar jag få lite längd på det igen!
När jag klippte mig sist, eller nej inte sist, men gången innan det, så klippte frisören mitt hår alldeles för kort och jag blev helt förtvivlad. Jag trodde aldrig att det skulle växa ut igen, men tack vare att jag tagit hand om det så har topparna hållit sig och det har växt till en längd som jag gillar. Nu kan jag ha uppsatt hår och en inbakad fläta håller hela dagen.
Jag måste tipsa er om produkterna jag använder som jag älskar och som jag tror har hjälpt mig att få mitt hår att hålla så bra i sommar då hår i vanliga fall slits.
Torrschampo har varit viktigt för mig då jag inte velat tvätta håret mer en nödvändigt, speciellt inte eftersom man dessutom badar väldigt mycket på sommaren och torkar ut topparna på det sättet. Istället har jag tagit i lite torrschampo i hårbotten om det har behövts. Sen är olja min andra bästa vän, olja i topparna dag som natt för att återfukta och hålla topparna mjuka och fina så att håret inte frissar. Inpackningen som jag använder är den absolut bästa jag någonsin testat under mitt 30åriga liv. Så om ni inte hittat någon ni gillar tycker jag absolut att ni kan ge denna en chans! Nu ska jag gå och lämna pojke nr 2 på förskolan, Filip är redan på skolan. Kram, kram så hörs vi sen igen!

Gillar

Kommentarer