Familjehäng på Mathallen

Efter att vi köpt den nya kameran så har det blivit så mycket roligare att fota igen så därför har jag massvis av bilder och knappt tid till att lägga upp dom i bloggen. Det blir liksom för mycket! Men hellre det än för lite som det var i en period innan vi köpte våran Leica Q.
Vi brukar för det mesta köpa samma typ av mat på Mathallen. Dom har ett ställe med olika typer av goda pajer, både matiga pajer, men även dessertpajer som är sinnessjukt goda. Dessa brukar vi alltid köpa med en hel bunt av som vi tar med oss hem.
När det kommer till mat så brukar vi gå runt och plocka lite olika. Min favorit är en andconfitsandwich med senapsdressing. Den är svingod!
Barnen tycker det är kul att gå runt och smaka sig fram till vad dom önskar att äta. Oskar gillar för det mesta frukt..
..och Filip älskar sushi. Det lustiga med Filip är att han inte gillar riset, utan älskar att endast äta den råa fisken. Inte alla fyraåringar som gillar rå fisk kanske men det är hans absoluta favoriträtt!
Självklart åker man till Mathallen för att smaka på all god mat, men vi åker även dit för att det är en mysig miljö att vistas i. Det är mysigt att sitta där omringad av folk som går runt och inspireras av olika smaker. Det kommer in delikatesser från hela världen och det är många olika typer av människor som kommer hit. Barnen tycker dessutom att det är kul att springa runt och se på allt så det blir en innehållsrik dag för hela familjen att hänga på Mathallen skulle jag vilja påstå.
Idag har inte dagen varit lite innehållsrik tyvärr. Barnen har varit på förskolan, M har jobbat och jag har varit iväg och gjort en behandling på min mage. Jag har nämligen väldigt lös hud på magen efter mina graviditeter som jag önskar att strama upp. Detta kommer att ta lite tid och jag kommer att få gå på flera behandlingar, men så fort jag ser resultat kommer jag att skriva om det här i bloggen. Jag vet att jag har många läsare som själva är mammor och har problem med bristningar och lös hud på magen, så om jag hittar en behandling som fungerar så kommer jag självklart att berätta det för er!

Gillar

Kommentarer

Maria 7barns mamma
,
Efter 7 och snart 8 barn så låter de väldigt intressant med att strama åt huden om de nu funkar.. men de kan ju bero på hur lös huden är oxå innan man gör behandlingen.. men ja vill ändå gärna veta resultatet..
Oslofru
,
Absolut, jag återkommer när jag sett resultat 😊 Kram på dig