Familjemys i början av året

Godmorgon,

Igår blev det inte mycket uppdaterande i bloggen på grund av att det var dagen efter nyårsafton och vi kände att vi ville ta igen oss och ha det mysigt med familjen. Mina föräldrar var här och vi var rätt så trötta hela gänget. Det är inte vanligt i vår familj att vara uppe till midnatt förstår ni..
Oskar somnade på mig någon gång mitt på dagen och det är en av dom mysigaste stunderna jag vet om. Att han är så avslappnad och trygg hos mig betyder massor och det är sån oerhört mysigt att ha honom liggandes i min famn.
Jag satt och uppdaterade mig hur det går med vår annons som ligger ute på internet och det går ruskigt bra. För er som missat det så ska vi ju sälja vårat hus och jag har inte velat länka till annonsen här på bloggen eftersom jag inte vill påverka sidvisningarna. Vi vill ju bara veta hur många som faktiskt är intresserade av att köpa huset och inte se hur många som är nyfikna om ni förstår vad jag menar. Men vi har nästan 10.000 visningar på huset och det kör omkring bilar här utanför titt som tätt. Så den här försäljningen blir väldigt spännande vill jag lova!
Bortsätt från mys i soffan med familjen och spännande nyheter om huset så har vi plockat och fixat här hemma, målat väggar, slängt skräp, sorterat bland våra saker och förberett en massa. Vi känner oss väl förberedda inför visningarna i helgen. Vi kommer att ha en privatvisning på lördagen och den riktiga på söndagen. Sjukt spännande.

Det är planeringsdagar i förskolan idag så jag är hemma med mina små prinsar. Det ska bli så mysigt!

Gillar

Kommentarer