Familjetid

Godkväll,

Idag har jag velat umgås med familjen och har inte haft tid till något annat än det. Vi har inte haft så bra väder idag, men sprang ut när det var uppehåll från regnet och gungade lite grann.
Sen gick vi en sväng på stan och köpte alldeles för mycket saker. Dock en hel del som vi har lust att ta med oss till vårt nya hem. Dom flesta inredningsbutiker hade rabatt på hela butiken så vi fyndade en och annan sak. Så det var kul!

När vi kom hem sen så gjorde jag en supergod sallad som jag slungade runt tillsammans med en fetaoströra. Kan nog vara det godaste jag ätit i salladsväg någonsin! Fetaoströran slängde jag ihop utan att måtta, men det jag hade i var gräddfil, fetaost, salt, peppar, en vitlöksklyfta, olivolja och balsamico. Ruggigt gott blev det så jag rekommenderar verkligen att testa om man vill piffa till sin sallad!

Nu är det strax läggdags för barnen och ska jag vara ärlig så känns det faktiskt lite skönt. Jag och M har börjat kolla på Peaky Blinders. Måste säga att den serien blir bättre och bättre för varje avsnitt man ser och vi har hela fem säsonger framför oss så det är skoj.

Hoppas ni har haft en fin lördag, kramar S

Gillar

Kommentarer