Fånga dagarna

Godmorgon,

Måndagar är alltid lite speciella här hemma för när vi vaknar så är M inte här. Det är såklart en stor del av oss som saknas och för att göra det bästa så att barnen inte ska tänka för mycket så försöker jag hitta på roliga saker med dom så att dagarna ska gå bra ändå. Så idag startade vi måndagen med ett morgondopp!
Hela familjen älskar att bada och på sommaren vill vi vara vid sjön eller havet så mycket som vi bara kan! Nu när temperaturen i vattnet ligger runt 20 grader så är det ju bara helt magiskt att slänga sig i och flyta omkring. Oskar brukar mest tycka att det är kul att springa vid kanten om det finns en strand, medan Filip älskar att hoppa från brygga.
Idag är det faktiskt lite extra kul för oss för min bror och hans dotter har tagit sig turen till Sverige för att hälsa på. Dom sover hemma hos våra föräldrar, men förhoppningsvis har dom lust att hänga med mig och pojkarna på dagarna.

Det känns som att jag alltid avslutar mina inlägg med "vi får se vad vi hittar på", men det har blivit lite av våra dagar under sommaren. Eftersom vi är lediga utan planer så blir det liksom att fånga dagen och göra det som faller oss in för stunden. Men jag kan ju inte precis klaga på det, eller hur?

Gillar

Kommentarer