Färgglatt och fint

Hej på er,

Ni har säkert märkt att det varit lite fram och tillbaka med inlägg här i bloggen. Ena dagen känner jag för att uppdatera, men vissa dagar sätter jag mig vid datorn och blir helt blank. Jag vet helt enkelt inte vad jag ska skriva om. I vanliga fall brukar jag känna mig inspirerad och har lust att dela med mig, men nu för tiden känner jag inte att jag har något intressant att dela med mig av. Jag lever ju bara mitt liv som alla andra och det känns liksom inte så intressant att skriva om. Så det blir som det blir här inne. Instagram däremot har jag börjat tycka är lite roligare så där uppdaterar jag lite mer ofta för er som har lust att följa med där.
Meeen, på tal om något skoj, hur skönt är det inte att det börjar bli så varmt och skönt ute? I samband med att det blivit härligare ute så har jag börjat älska solglasögon mer och speciellt sånna som är färgglada och fina! Man blir ju så glad av alla starka färger som förgyller ens tillvaro just nu, eller vad säger ni? Jag ville dela med mig av en rabattkod till er som har lust att köpa nya brillor - med koden InfluencerX30 får ni hela 30% hos Prestige och där är det redan superbra priser på solglasögonen. Plus att dom har massa fina i olika former, färger och storlekar. Jag har själv köpt två par precis, ett par rosa och ett par ascoola ljusblå!
När jag hämtade pojkarna från skolan förut så sa Filip att det var "barnens dag" idag? Jag har ju missat detta, eller ska jag vara helt ärlig så visste jag inte ens att det fanns en sån dag. Men jag får ju bara lita på att han hade rätt så dom har fått bestämma vad vi ska göra på eftermiddagen. Det blev korv med bröd till middag och nu ska vi snart äta glass. Ibland är det rätt så mysigt när barnen få bestämma så om det inte finns en "barnens dag" så kanske vi ska ha en sån dag lite då och då i alla fall ;)

Gillar

Kommentarer

Maria
,
Japp, de var barnens dag, 13 maj, så din son hade helt rätt. .
susannajungblom
,
Nejmen är det sant? Så bra 😊