Farmor och Stefan

Godmorgon,

Vi har ju haft finbesök här i några dagar som ni vet. Farmor och hennes sambo Stefan har varit här i några dagar och det har framför allt barnen storgosat sig med!
Idag var det sista dagen som dom var här och därför ville vi inte göra så mycket mer annat än att bara umgås och ha det mysigt vid huset och havet. Vi gick lite promenad, åt gott och hade det skoj tillsammans.
Pojkarna har verkligen skrattat och haft det superkul med Stefan då han hela tiden vill leka och busa. Framför allt har Filip tyckt att det var kul att spela spel på mobilen och det roligaste var när dom gick runt i stan och letade efter Pokemon!
Sen har det även blivit ett och annat dopp i poolen hemma i huset och självklart har vi även ätit en och annan glass ihop!
Det har varit jättekul att ha svärmor och hennes kärlek på besök och det är såklart trist att dom ska åka hem, Men nu startar ett nytt kapitel på semestern och dom kommande dagarna ska vi ha det minst lika mysigt bara jag och mina pojkar. Det ska bli supermysigt det med.

Gillar

Kommentarer