Favoritglassarna

Godmorgon,

Jag vet att jag lever rätt så hälsosamt och om ni frågar dom flesta så är jag nog lite åt det extrema hållet när jag lever som "bäst". Men är det någonting jag unnar mig på sommaren så är det glass. Det är ju något speciellt med just glassarna på sommaren när det är varmt och härligt ute. Att köpa en glass och äta den snabbt i takt med att den smälter är ju något magiskt gott. Eller hur?

Min absoluta favoritglass är choklad, helst med brownibitar i, sen kommer nougatglass och efter det lakrits. Har ni smakat Salmiak från Triumph? Den är sjuuuuuuukt god!!

Vilken är din favoritsmak?

Idag får pojkarna en liten mjukstart på fritids. Filips bästa kompis skulle gå så då ville han också det och jag tänkte att det kunde vara fint om dom fick börja efter sommarlovet med några få timmar på fritids innan skolan börjar på riktigt imorgon.

Jag har en del att stå i inför skolstart själv så denna dagen kommer förmodligen då i ett fram tills att jag ska hämta pojkarna igen. ;)

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,
Jag älskar också chokladglass med brownie bitar i😍 kram
nouw.com/evelinajosefines
minetta_med_ett_t
minetta_med_ett_t,
Jag gillar "3 vänners" veganska glass, smakar lika gräddigt som "vanlig" glass 😊 Vilken fin blogg du har och vackra bilder 😊
nouw.com/minetta_med_ett_t