Filip fem år

Godmorgon,

Idag ska Filip få ha födelsedagskalas för alla hans kompisar och det fick mig att börja tänka på alla hans fem år här på jorden.
När mitt lilla mirakel föddes så var det något som hände med mig. En kärlek som jag aldrig tidigare känt exploderade inom mig och mitt liv fick plötsligt en riktig mening. Det var först nu som jag insåg varför jag hade fått mitt liv, för att jag skulle få Filip. Den första tiden med lille bebis var magisk. Jag kommer ihåg första dagen jag skulle vara själv med honom efter att Ms första två veckor var slut. Jag var nervös över att jag för första gången i mitt liv skulle vara ensam med våran skatt och jag var livrädd över att jag skulle göra något fel eller att någonting skulle hända. Så jag satt med honom i mitt knä i soffan i våran lägenhet i Oslo och bara såg på honom. Ammade om vartannat och sen satt jag och bara förtrollades bort i hans gudomliga närvaro.
Rätt som det var hade Filip blivit 1 år gammal. När jag ser tillbaka på bilder så kan jag se hur stor han blivit på ett år, men där och då kändes han fortfarande väldigt liten
Filip blev storebror några månader innan han fyllde två år och det var också en väldigt speciell tid i våra liv. Inte bara för mig och min man, utan även för Filip. Han gick in i rollen som storebror med en gång och har ända sedan dag 1 visat en sån stark kärlek till sin bror och det är så häftigt att se.
Tiden gick fort och rätt som det var så fyllde Filip 3. Det hade hänt massor med honom, och även hans bror på året som gått. Från att vara mammas lilla bebis så var han nu en liten pojk.
Tiden flög och *poff* sa det och så var Filip 4 år! Nu hade han verkligen växt till sig och fått många vänner på förskolan som han insisterade att få bjuda hem på kalas. Självklart skulle han få det och detta kalas har han pratat om under hela året som gått och vill återskapa även i år när han fyller fem.
Idag är Filip 5 år och jag älskar varje sekund av tiden jag fått spendera med min älskling Det är en otrolig upplevelse att få vara mamma till en så snäll, omtänksam, generös, kärleksfull, urgullig, charmerande och go pojke. Han lär sig nya saker varje dag och som mamma är det svårt att få rosat sin älskling nog.

Om några timmar blir det kalas med en gigantisk Batmantårta, massa ballonger, lek med alla Filips vänner, dans och sång. Vi hoppas att detta kalaset blir lika fantastiskt för Filip som året därpå och att detta blir en dag som han minns som en fin dag ifrån våran tid här i Norge. För nästa år när han fyller 6 så kommer vi att fira med nya vänner i ett nytt land.

Filip, jag hoppas att du vet och känner hur mycket jag älskar dig. Du betyder verkligen allt för mig och jag är så stolt och imponerad över allt du är. Fem år har gått och det har varit dom fem absolut bästa åren i hela mitt liv. Tack för att du är du, jag älskar dig mer än livet <3

 
  • Filip

Gillar

Kommentarer