Filips livliga fantasi

Godmorgon,

Idag ville Filip ta med hela familjen till "Filipland". Det är ett ställe som han har fantiserat ihop och som vi ofta pratar om här hemma. Det är mycket som händer i det där landet och det är en plats som verkar vara en trygghet där det enbart finns fantastiska saker. Det är roligt där och han har en hund, en storebror och även en bebis han tar hand om där. Om det är något nytt som vi gör här hemma som han tycker är roligt eller bra så brukar han säga "det där har jag gjort i Filipland en gång", eller om vi äter något smaskigt så brukar han alltid ha ätit det tidigare i Filipland. Att åka till Filipland brukar innebära att åka till tex tivolin, gå på bio eller åka till något badland och idag var det Nolhaga Parkbad som gällde!
Tyvärr kan ju inte jag och lille Adam hänga med, men Filip, Oskar, M och min pappa skulle åka och bada tillsammans. Dom kommer få superkul och jag måste erkänna att jag är lite smått avundsjuk som inte kan hänga med. Men det var mysigt att få sitta tillsammans på morgonen och lyssna på alla idéer och fantasier som min stora kille berättar om.
Under tiden som dom stora pojkarna är borta så har jag fixat här hemma och ska strax laga lite lunch. Minstingen hänger på mig i bärsjalen och sover så det gör att jag får gjort allt jag behöver. Jag förstår seriöst inte hur jag klarade av att ta hand om mina andra barn när dom var bebisar utan att ha en bärsjal. Helt otroligt! Detta är ju det absolut bästa köpet jag gjort när det kommer till första stadiet av barnens liv. Man blir så fri och Adam sover dessutom allra bäst om han får vara nära mig. Om jag försöker att lägga ifrån mig honom så vaknar han med en gån. Han gillar heller inte att ligga i barnvagnen och sova, inte heller i bilstol eller babysitter. Men i bärsjalen sover han som en stock ända tills han blir hungrig och det är dags att amma.

Det ösregnar idag så det blir nog inte någon direkt aktivitet utomhus för våran del, men imorgon däremot ska det var klarblå himmel med sol så då har vi planerat in att vara ute och kanske grilla korv i skogen. Supermysigt, det längtar jag till!

Gillar

Kommentarer