Fin helg med hela familjen

Godmorgon,

Igår hade vi en fantastisk dag tillsammans med familjen. Det var så himla skönt att bara vara med varandra och umgås. Jag älskar när dagarna är som dom är på helgerna. för det är fullkomligt underbart när M är hemma med oss!
Vi var ute i det milda vädret på förmiddagen och gick sen in till stan för att äta lunch. Adam brukar aldrig vilja sova i vagnen, men det gjorde han nu för en gångs skull så vi passade på att äta då i lugn och ro.
Så fort vi ätit upp så vaknade goingen, vilket bara var mysigt så att han kunde vara med och fika lite grann.
"Sådan mor, sådan son". Hihi. Jag känner en sån oerhörd stolthet över mina barn när jag är ute med dom. Folk frågar mig hur jag orkar gå på café, eller restaurang med tre små barn, men jag har aldrig förstått vad det är som är jobbigt med det? Vi har alltid varit en familj som uppskattar att gå ut och äta så pojkarna har väl vant sig vid det antar jag. Det är aldrig några problem, utan bara väldigt mysigt.
Idag är det söndag, Adam sov till 05 i morses innan han ville äta första gången och sen gick vi upp vid 07.30. Hur skönt som helst! (är dock lite orolig för hur min mjölkproduktion kommer påverkas om han inte äter så mycket på nätterna?) Filip sover fortfarande, men vi andra är vakna. M och Oskar ser lite på tv och gosar med Adam och jag sitter och kollar på bilder. Ser inte det som jobb, utan snarare något som är mysigt att göra. Vi håller på att göra album med bilder från åren vi haft tillsammans som vi printar ut på böcker och ställer upp i hyllan. Hittills har vi böcker av resor vi gjort och år 2016, men vi ska även göra böcker av alla år där efter. Bloggen är ju superbra att ha eftersom att det är där vi sparat alla bilder.

Idag ska jag ut och gå med mamma och mormor en sväng så att M kan ta med dom stora pojkarna och göra något skoj. Gå på lekland eller något annat som jag och Adam har svårt att vara med på. Sen ska jag träna med pappa. Det känns så himla bra att jag har kommit igång med träningen och det blir fjärde gången denna veckan som jag tar mig till gymmet. Jag har fått en del frågor om hur jag gjort för att starta träningen efter förlossningen och det kommer en video om det framöver. Kanske ett utförligt blogginlägg med tips och trix.

Nu ska vi äta söndagsfrukost - pannkakor med färska bär. Mums!

Gillar

Kommentarer

Nat
,
Du är så himla närvarande och fin med barnen Är ofta impad över ditt sätt att hantera allt Amma lite mer på dan istället, det är ju ändå åt det hållet du successivt vill.. kom ihåg att alltid amma på båda beösten vid varje amningstillfälle, vill han inte så lek några min och försök sen igen. Jag ammar ofta bröst 1 bröst 2 bröst 1 vid varje amningstillfälle. Då tömmer mqn brösten helt och ökar upp mångden väldigt effektivt
susannajungblom
,
Vad gullig du är, tack så mycket <3 Ja det är sant, ska prova amma mer på dagarna 😊 kramar S