Fin inredning hos Lyxdesign

Vet ni vad? Jo jag har hittat en superbra hemsida som jag bara tokälskar och inte kan sluta att skrolla igenom! Jag är så oerhört glad över att jag hittade till denna hemsidan eftersom säljer otroligt fin inredning, vilket är precis det jag intresserar mig för just nu när vi flyttat. Lyxdesign.se är stället för dig som önskar att pynta ditt hus med det lilla extra. Bland annat har jag kommit över några otroligt fina silverbestick som är designade av självaste Prins Karl Philip

Hur fina är inte dessa bestick? Jag blev totalt förälskad i dom så fort jag såg dom och när jag sen såg att dom dessutom är designade av våran Prins så tvekade jag inte en sekund på att försöka övertala min man att vi skulle köpa dom till vårt hem. Dom besticken vi har nu är också fina, men det kan ju vara kul att ha dessa silverbestick när man har gäster på besök och vill pynta lite extra vid en middagsbjudning.
Eftersom vi precis har flyttat och ändrat en hel del på våran inredningsstil så passar denna typen av inredning mig och min familj alldeles utmärkt. Bland annat har jag fastnat för en superfin lampa (se bild till vänster) som skiljer sig en del från dom gamla kristallkronorna som vi hade i huset. Nu vill vi gå för en lite mer modern och lyxig riktning så därför är jag jätteglad att jag kom över denna fantastiska hemsida.

När det kommer till ens hem så är det viktigt att man hittar en stil som passar och som man trivs med. För oss så har det alltid varit viktigt att satsa på bra kvalitét och gärna investera i fina möbler som känns lite speciella och exklusiva.

Att inreda hem är något som intresserar oss och vi kommer ju inte att flytta bara en gång på ett år, utan två. Så nästa lägenhet blir desto roligare att köpa ny inredning till då det är hemmet som vi har tänkt att slå rötter i. Där kommer vi att anlita en inredningsdesigner som kan hjälpa oss att hitta rätt bland möbeldjungeln. Vi är nämligen inga experter, utan vi vet vad vi tycker är fint, men sen behöver vi hjälp att sätta möblerna samman så att det blir en röd tråd genom hela vårt hem. Men en sak är säker och det är att vi kommer att köpa våra möbler framöver hos Lyxdesign då dom har inredning som faller oss rätt i smak!

Varesig man är på jakt efter bestick till köket, ljusstakar, skålar, filtar eller varför inte ett fint fårskinn till vardagsrummet, eller kanske man är på jakt efter en vattenkanna i fin design? Vad man än letar efter så kan man finna det hos Lyxdesign i fin och lyxig kvalitet, perfekt till ett hem som önskar att ha det lilla extra!

 

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,
Härligt att inreda ett nytt hem med! Fin lampa! Hoppas din man mår bättre!