Fina människor

Godmorgon,

Tack för alla era kommentarer igår. Det känns fint att ha så många fina människor här inne som läser bloggen och som bryr sig och vill hjälpa till. Det värmer mitt hjärta något enormt ska ni veta!
I natt gick det så otroligt mycket bättre faktiskt. Jag la mig samtidigt som jag nattade Adam 19.30 och sen vaknade han första gången 00.00. Då var jag redan vaken för Oskar kom in klockan 23.50 och hade växtvärk i benen. Eftersom att jag kände att brösten var spända när jag var uppe med Oskar så pumpade jag ut lite mjölk i en handduk och tio minuter efter vaknade ju Adam och då kom flödet lagom fort så att han kunde snutta lite och somna om. Sen sov han till 05,00!! Då var han inte lika sugen på att somna om, men jag buffade upp med kuddar och la honom på mig och då somnade han till slut. Sen vaknade Oskar 06, men det var helt okej för då kände jag ändå att jag hade fått sova tillräckligt. Mer än på länge!
Filip, för övrigt, är ju världens finaste mot sina småsyskon och även mot mig. Han hjälper mig att ta hand om Adam och säger även ifrån om Oskar är krånglig. Han gör alltid som jag säger, lyssnar, förstår och är bara så himla snäll. Alla mina pojkar är så unika och fina på sina sätt och jag är så himla stolt!

Idag ska jag till läkaren igen.. jag känner att jag vill vara öppen och ärlig med hur jag mår här i bloggen så att ni förstår mig bättre. Ni vet ju att jag känt mig nere och deprimerad under en rätt så lång tid nu och äntligen ska jag få komma och prata med en psykolog. Nästa vecka ska jag dit och det känns så himla skönt att äntligen få hjälp av någon som (förhoppningsvis) förstår mig.

Nu ska jag och barnen gå till förskola/skola och sen ska jag fixa iordning lite här hemma innan dom kommer och städar här. Sen är det läkardags och sen är denna dagen också förbi och imorgon är det ÄNTLIGEN fredag igen!

Gillar

Kommentarer

Linn
,
Vad bra att du fått tid till psykolog. Har du funderat på utökad tid på förskolan/fritids för stora pojkarna, kanske kan underlätta för dig och i alla fall vara värt att testa en period? Var rädd om dig!
Gunilla
,
Ja du kan få läkarintyg !
susannajungblom
,
Jo jag ska prata med psykologen om det <3